Batonul de slabit cu ceai verde

republicabio.ro

Slim Bar cu ceai verde – batonul care te ajuta sa slabesti sanatos, aducandu-ti si un aport de nutrienti de calitate

Batonul de slabit cu ceai verde – Slim Bar, este un produs revolutionar si un aliment sanatos, cu continut ridicat de nutrienti de calitate, nutrienti necesari functionarii organismului nostru.

Acest baton de slabire are in compozitie: izolat proteic de soia, ulei de palmier, grau germinat, fulgi de porumb, sirop de malt, cacao, seminte de in, pulbere din frunze de ceai verde, praf de roscove, alune prajite, L-carnitina – 320mg, aroma de ciocolata, carbonat de calciu, acid ascorbic, oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu.

L-carnitina vine cu un surplus de energie pentru organism, iar Zincul este recunoscut pentru metabolismul nutrientilor, acizilor grasi si carhobidratilor.

Slim Bar – batonul cu ceai verde se administreaza in cantitati de 1-3 batoane pe zi. Dupa consumarea lui se bea un pahar de apa.

viataverdeviu.ro

Acest produs de slabire nu este recomandat diabeticilor.

Baton De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde 40gr VEDA KALPO face parte din categoria Slabire si modelare din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Vegis va oferaTRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.

Batonul cu ceai verde este un supliment alimentar cu un continut bogat in fibre, minerale si amino acizi, cu rol in metabolismul energetic al corpului.

DETALII SI PRET – SLIM BAR – BATONUL CU CEAI VERDE

7nature.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies