biocitrin

Capsule de slabit Biocitrin

Un produs natural avand in compozitie lamaie, Biocitrin, este o adevarata inovatie in slabire

Un complex util in slabire – Biocitrin – sau slabirea cu lamaie, cum mai sunt aceste capsule cunoscute, a facut deja inconjurul lumii, datorita efectelor sale uimitoare.

Parerile celor ce au folosit Biocitrin ca sa slabeasca sunt pozitive, din ce am citit noi pe forumurile de specialitate.

Va marturisesc ca mi-a luat mult timp ca eu insami sa-mi fac o parere despre Biocitrin, insa, acum pot sa va spun ca slabirea cu lamaie este una care merita testata.

Capsulele de slabit Biocitrin sunt realizate pe baza extractului de lamaie, iar beneficiile acestora in eliminarea kilogramelor in plus sunt de acum arhicunoscute.

Biocitrin contine lamaie, dupa cum ii spune si numele, insa, mai contine ceva, anume, acid silicic coloidal.

Elementele ce intra in compozitia acestor capsule de slabit sunt foarte utile pentru organism in perioada unei cure de slabire, asigurand echilibrul acestuia intr-o slabire de durata. De asemenea, parerea celor ce le-au folosit scoate in evidenta efectul de slabire de lunga durata, adica, dupa ce temrini cura de slabire nu trebuie sa te mai ingrijorezi ca iti vor reveni kilogramelor eliminate.

Acum, sa va spun ceva foarte important, curele de slabire cu lamaie sunt foarte utile, insa, trebuie avut grija cu ele, pentru ca consumul excesiv de lamaie poate sa-ti dernajeze stomacul, daca le urmezi perioade lungi de timp. In general, cura cu lamaie se foloseste pe perioade scurte, si in special pentru detoxifiere. Capsulele Biocitrin insa, care au in compozitie atat extraxct de lamaie, dar si acid silicic coloidal, nu sunt un pericol pentru stomac, ele fiind realizate astfel incat sa te protejeze de efectul cunoscut al lamaiei curde.

Capsule de Biocitrin – pareri, comentarii, pret

Pe unele forumuri am vazut discutii despre reactiile adverse ale Biocitrinului, insa, nimic clar, nimic din experienta personala. Practic, parerile celor ce l-au folosit intr-o cura de slabire nu ne indica nimic despre reactii adeverse ale Biocitrinului, nici ca ar avea efecte secundare.

Acum, fie vorba intre noi, orice diete alimentara menita sa reduca greutatea are efecte adeverse, are efecte secundare, asa incat nu ma indoiesc ca toate produsele de slabit, inclusiv aceste capsule de Biocitrin are la randul lor efecte secundare si da reactii adeverse. Motivele? Pot fi nenumarate, de la felul individual in care organismul nostru percepe anumite substante, pana la diverse combinatii alimentare, diferite afectiuni pe care le avem si nu stim de ele, etc.

Asadar, dupa parerea noastra, reactiile adverse si efectele secundare ale Biocitrinului nu sunt in masura sa sperie pe cei ce vor asa slabeasca, decat in masura in care poate sa-i sperie si un regim alimentar strict.

Dupa parerea mea, capsulele de Biocitrin sunt eficiente in slabire, insa, va recomand ca inainte de orice cura de slabire, fie ea bazate pe un regim alimentar, fie pe pastile de slabit, sa va efectuati un control medical temeinic, inclusiv analize specifice recomandate de medic.

Despre Bicitrin va mai spun ca este un produs comercializat de catre Biroul European Silueta si Sanatate, firma cunoscuta pentru produsele sale de slabire.

Pretul capsulelor de Biocitrin

– pretul pentru un flacon cu 21 de pastile care va ajunge o saptamana si cu care puteti slabi pana la 5 Kg este de doar 69,90 lei;
– pentru pentru un flacon cu 42 de pastile de Biocitrin pentru o slabire de 2 saptamani cu ajutorul caruia puteti slabi pana la 10 Kg, pretul este de 99,90 lei;
– pretul a doua flacoane cu cate 42 de capsule costa 149,90 lei si cu ajutorul lor puteti slabi pana la 15 Kg in 4 saptamani;
– pretul pentru 3 flacoane a cate 42 de capsule costa 189,90 lei, pentru o slabire de pana la 20 de Kg, un obiectiv pe 6 saptamani;
– pentru unei cure de slabire cu Biocitrin de 12 saptamani, aveti nevoie de 6 flacoane a cate 42 de capsule fiecare, pe care le puteti achizitiona la pretul de 259,90 lei. In urma acestei cure puteti da jos peste 25 de kilograme.

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies