Cat costa sa slabesti cu Visislim?

Se pare ca in ultima vreme, printre cele mai cautate produse de slabire se regaseste Visislim

Parerile celor ce au urmat o cura de slabire cu Visislim sunt deja numeroase, iar dintre ele, se remarca in special parerile unor vedete, pareri transpuse si in diverse materiale publicitare.

Dintre vedetele ce si-au facut cunoscuta experienta si parerea despre Visislim se numara: Adriana Bahmuteanu (spune ca a slabit 20 de Kg urma o cura cu acest produs), Anamaria Prodan (a capatat niste forme de senzatie in urma unei cure cu Visislim), Gabriel Cotabita (a slabit si el 13 Kg rapid), Diana Bisinicu (a slabit 21 de Kg), Andreea Mantea (a recunoscut ca-si controleaza pofta de mancare cu Visislim), Catinca Romana (a slabit 15 Kg), Cristi Brancu (tine un regim cu Visislim), Cristina Spataru (a slabit enorm cu acest produs miraculos), sotia lui Dinu Maxer (a slabit 15 Kg), Razvan Ciobanu (o slabire de senzatie de 42 de Kg), Daniela Crudu (a dat jos nu mai putin de 12 Kg), Florentina Opris (slabire rapida)

Noi am luat ‘pulsul’ acestor pareri din mediul online, si am ajuns la concluzia ca cei ce au folosit Visislim, par sa fi facut o alegere buna.

Ce am observat este ca se recomanda pentru slabire, o combinatie intre Visislim FITNESS, BEAUTY, LINE si LADY.

VISISLIM DREN

Visislim Dren

 

VISISLIM FITNESS

VISISLIM FITNESS

 

 

VISISLIM LIGHT

VISISLIM LIGHT

 

VISISLIM VITAMINS

 

VISISLIM LINE

VISISLIM LINE

Ce e Visislim?

Visislim este un produs de slabire ce are in componenta urmatoarele ingrediente:

– CLA cunoscut si ca acidul linoleic conjugat, dovedit ca functional in lupta cu kilogramele in plus. Acest acid stimuleaza arderea grasimilor din organism si eliminarea lor, dar in acelasi timp asigura si energie, fapt pozitiv pentru un corp in timpul unei cure de slabire, cand se simte de regula slabit.

– Cromul, o alta componenta ce ajuta la eficientizarea insulinei inorganism, ajuta metabolismul de carbohidrati, grasimi si proteine. De asemenea, cromul este cunoscut pentru actiunea sa deosebita in lupta cu colesterolul rau si pentru mentinerea in limite normale ale valorilor glicemiei. Ajuta si el la reducerea tesutului gras si, mai face ceva, transforma grasimea in masa musculara.

– Ceaiul verde – o componenta activa ce accelereaza digerarea grasimilor si contribuie la descompunerea lor. Actiunea si la reducerea celulelor adipoase si are impact bun asupra reducerii masei corporale.

– Extractul de Guarana, un arbust din America de Sud, arbore ce contine o substanta de forma cofeinei, ce elibereaza energia in organism. Creste astfel nivelul energetic. S-a dovedit deja stiintific utilitatea extractului de Guarana in procesele de slabire.

Efectele lui Visislim

Parerile majoritare se indreapta catre considerarea acestui produs de slabire, drept unul cu potential deosebit in topirea grasimilor in special din zonele ‘complicate’:coapse, talie, solduri. Asigura in acelasi timp o slabire de durata si mai ales fara efect yo-yo, adica fara ca dupa finalizarea dietei sa ne revina kilogramele date jos.

Administrare

Specialistii recomanda o capsula de trei ori pe zi, la intervale distribuite uniform, insa, fara a avea importanta daca le luam inainte, in timpul ori dupa masa.

Pentru ca un regim cu Visislim sa fie functional, el trebuie urmat cel putin 3 luni de zile.

Costul acestor pastile de Visislim este unul rezonabil.

Care este pretul lui Visislim?

Iata si cateva valori ale pachetelor de slabire Visislim, comercializate de catre magazinul Vegis specializat in produse naturiste:

1.Pachet Slabire Visislim 30 De Zile VISISLIM
Pret 257,22 lei
2. Forta Tripla Visislim Light 30cps+Line 30cps+Dren
Pret 112,71 lei
3. VISISLIM FITNESS 30 CPS
Pret 39,92 lei
4. Procombo 10cps VISISLIM
Pret 42,58 lei
5. VISISLIM LIGHT 30 CPS
Pret 36,40 lei
6. VISISLIM LINE 30CPS
Pret 39,60 lei
7. VISILIFE HEALTH 30 CPS VISISLIM
Pret 76,15 lei
8.MagCombo 20cps VISISLIM
Pret 31,12 lei
9. VISISLIM DREN
Pret 39,60 lei

File written by Adobe Photoshop? 4.0

stockholmdiet.com%20

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies