Cosmetice pentru slabire

Procesul de slabire este un proces complex ce trebuie combinat obligatoriu cu produse cosmeticede tonifiere a pielii

Cosmeticele pentru slabire sunt imperios necesare in procesul de slabire.

Cand slabim, mai ales cand slabim intr-un interval scurt de timp, pielea noastra se strica. Apar vergeturile, piele isi pierse elasticitatea.

Pentru a preintampina distrugerea iremiediabila a pielii, este important ca inca de la inceputul curei de slabire sa venim in ajutorul pielii noastre cu produse cosmetice corespunzatoare.

Exista pe piata multe produse cosmetice ce promit hidratare si tonifiere. Cautati produse naturale, pe baza de componente naturale.

Este indicat sa utilizati o combinatie de creme pentru corp: creme hidratante si creme contra vergeturilor.

Spre exemplu, noi am descoperit ceva ce pare sa fie potrivit in aceasta situatia, respectiv in timpul unei cure de slabire, este vorba de o crema cntra vergeturilor de la Favisan.

Detalii Faviverg Crema Contra Vergeturilor 100ml de la FAVISAN

Aceasta crema este recomandata pentru atenuarea vergeturilor si impiedicarea alterarii fibrelor elastice ale pielii, adica exact ce ne trebuie intr-un proces rapid de slabire.

Faviverg Crema contra Vergeturilor are urmatoarea compozitie: rgan bio, sanziene, cretisoară, germeni de grau, miere, argila, vit. C, Vit. E, zinc.

Aceasta crema contra vergeturilor se utilizeaza de 2-3 ori pe zi, pe pielea sensibila a abdomenului, coapselor, sanilor, feselor, axilelor, etc.

O alta crema recomandata in procesul de slabire este crema anticelulitica.

Un produs foarte cautat in piata este Crema Anticelulita Termoactiva Ardei Iute 200ml COSMETIC PLANT.

Detalii Crema Anticelulita Termoactiva Ardei Iute 200ml COSMETIC PLANT

Aceasta crema este ideala pentru masaj, avand o puternica actiune anticelulitica, datorita Cafeisilan-ului si exatractului de ardei iute.

Aceasta crema se aplica dimineata si seara pe portiunile de piele afectate de ceulile, prin masaj usor, pana se absoarbe complet.

Sa nu uitam insa si partea de hidratare. Pentru hidratare este indicat sa utilizati creme usoare, fara actiuni drastice.

Noi va recomandam drept crema hidratanta Crema pentru Corp 250ml VIVA NATURA.

Detalii Crema pentru Corp 250ml VIVA NATURA

Aceasta crema, pe langa hidratarea pe care o asigura din plin, ofera pielii si un aspect frumos catifelat, asigurandu-i fermitate si elasticitate.

Este o crema naturala cu un delicat parfum de portocala care te rasfata si-ti creaza buna-dispozitie.

Crema pentru Corp 250ml VIVA NATURA are la baza ulei de portocal si unt de shea. Se absoarbe rapid in cor si asigura o hidratare de durata.

Daca nu ai un plan de slabire, te putem ajuta noi cu unul. Vezi ce plan de slabire ti se potriveste, efectuiind testul gratuit.

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies