Cum slabim cu cafea?

Chiar o fi functionala cafeaua pentru slabit?

Evident, exista multe persoane care vor sa slabeasca sanatos si rapid, si care se intreaba despre functionalitatea cafelei pentru slabit.

Cu siguranta oamenii sunt satui de diete restrictive, de produse de slabire scumpe, si mai ales, nu vor sa depuna cine stie ce efort pentru a slabi. Iat cafeaua pentru slabit chiar promite sa combine aceste cerinte.

O slabire rapida nu este deloc sanatoasa, insa, n-as vrea sa ma gandesc cum ar fi sa slabim stand in pat, fara miscare, cum ar arata corpul nostru dupa ce dam jos zeci de kilograme. Imaginati-va ca slabind, pielea isi cam pastreaza si elasticitatea si cantitatea, deci, veti obtine un corp inestetic, pe care cu greu il puteti redresa. Deci, nici sa sperati la slabiri rapide drastice, nu este intocmai sanatos.

cafea verde
Despre cafeaua pentru slabit s-au scris multe articole, s-au spus multe pareri, evident ca este recomandabila cafeaua verde boabe, cel putin, astfel stim ca discutam de un produs 100% natural.

Se pare ca are efect in slabire aceasta cafea, si poti slabi chiar mai rapid ecat urmand un regim alimentar controlat. Parerile celor ce au urmat o dieta de slabire cu cafea verde sunt ca este functionala pe la 5-6 kilograme pe luna. Dupa parerea noastra, daca veti combina efectele produse de cafeaua pentru slabit cu un regim alimentar controlat si exercitii fizice optime, puteti sa ajungeti la o slabire chiar de 10-12 kilograme, in conditiile in care nu va afectati nici sanatatea.

Recomandarea specialistilor pentru cei ce slabesc un numar mare de kilograme este sa nu uite de hidratarea frecventa a pielii. Faceti dusuri zilnice si dupa fiecare dus, masati-va corpul cu creme hidratante. Ganditi-va ca o mentinere optima a hidratarii pielii inseamna enorm atunci cand corpul scade brusc in greutate, iar pielea nu mai este asa de elastica sa-l urmeze in transformare.

Am aflat secretul slăbitului!

Cum ajuta cafeaua de slabit?

– in primul rand, cum ziceam mai sus, este indicat sa alegeti produse naturale, sa nu va intoxicati organismul cu cine stie ce produse necunoscute;
– gustul cafelei verzi nu este deloc neplacut, mai ales pentru persoanele ce cunosc si alte metode de slabire: vezi anghinarea ori ceaiul antiadipos;
– puteti sa renuntati la cafeaua naturala si sa treceti pe cafea verde, este mult mai sanatoasa;
– opreste pofta de mancare si obtineti si o adapatare a organismului la noile conditii de greutate.
– nu are efecte secundare, cu conditia sa nu abuzati de consumul excesiv.

Utilizarea eficienta a cafelei pentru slabit:

– reduceti consumul de cafea la maxim 2 cani de 250 ml pe zi;
– nu o indulciti, nici cu zahar, nici cu alti indulcitori;
– nu uitati de consumul celor 2 litri de lichid zilnic;
– faceti miscare, macar 30 de minute zilnic.

In afara de acest4 sfaturi utile in cura cu cafea de slabit, va mai spunem ca, nu functioneaza la fel pentru toata lumea. In fapt, nicio cura nu are aceleasi efecte pentru toata lumea, fie ea o cura alimentara, ori indusa cu produse de slabit. Fiecare persoana are ritmul propriu de slabire, si rectioneaza diverit la diversi stimuli. Deci, nu disperati daca la dumneavoastra nu functioneaza cura cu cafea de slabit. Incercati un regim alimentar adecvat si mult sport. Este o solutie care poata fi mai sanatoasa si mai eficienta pentru dumneavoastra.

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies