Cura de slabire Victoria Beckham

republicabio.ro

Dieta in cura de slabire Victoria Beckham

Dieta tinuta de Victoria Beckham cu ajutorul careia a slabit se numeste, dieta in cinci maini. Dieta Victoria Beckham este o dieta originala.
Victoria Beckham, pentru cei ce n-o cunosc este fosta Spice Girls, o celebra formatie ce facea furori la vremea ei. Intre timp, Victoria Beckham a patruns in lumea modei, fiind una din cele mai admirate si invidiate din acest domeniu.

Pentru a ajunge la silueta care a consacrat-o, vedeta a ales, potrivit unor surse citate de Daily Mail, o dieta drastica, supranumita „Dieta celor cinci maini”( nr. – „Five Hands”). Acest regim draconic presupune sa mananci doar cinci portii de mancare pe zi, niciuna dintre ele mai mare decat cantitatea care îti încape într-o mana. Dulciurile, sucurile, painea si alte alimente care au un continut caloric ridicat sunt contraindicate.

Victoria Beckham slabeste în cinci maini
Dieta, în urma careia fosta solista “Spice Girls” a dat jos 10 kg, se numeste “Cinci maini”.

Principiile dietei Five Hans

Aceasta dieta presupune un regim alimentar restrictiv si nu tocmai usor de urmat, fiind o dieta hipocalorica cu program fix al meselor.
Astfel ca aceasta dieta consta in consumul a cinci mese la ore fixe, insa aceste 5 mese trebuie sa contina alimente cat sa incapa intr-o mana.
De asemenea mesele consumate intr-o zi nu trebuie sa depaseasca 1200 calorii, astfel ca aceasta dieta devine una hipocalorica.
Pentru a calcula numarul de calorii puteti utiliza in calculator de calorii sau puteti cere sfatul unui nutritionist.

viataverdeviu.ro

“La cinci zile dupa ce a nascut-o pe Harper, Victoria a inceput o dieta care presupune 5 gustari bogate in proteine pe zi, cu garnitura de legume, si doi litri de apa pe zi. Singurele abateri sunt fructele goji si alunele crude”, a spus un apropiat al vedetei.

Pe langa dieta stricta, Victoria face si sport, insa nu intr-un ritm alert, intrucat medicii i-au interzis exercitiile grele la atat de putin timp dupa cezariana. Pe langa exercitiile speciale post natale, Victoria face si 10 minute de Pilates pe zi.

Aceasta a fost Cura de slabire Victoria Beckham, va urez succes!

7nature.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies