Detoxifiere atipica cu plasturi

Plasturi pentru detoxifiere de la Eden Lyfe – primul pas in revitalizarea organismului.

Detoxifierea organismului este un proces binevenit mai ales in perioadele de primavara. Pe perioada de iarna, cand consumam mult mai putine fructe si legume, cand consumam carne din belsug si in special carne de porc, organismul nostru acumuleaza cantitati mari de toxine. De aceea, specialistii recomanda pentru perioada de inceput de primavara cure de detoxifiere.

In aceasta idee, va prezentam azi plasturii pentru detoxifere de la Eden Lyfe.

Aplicarea plasturilor pentru detoxifiere se face in zona talipilor. Zonele respective trebuiesc curatate inainte temeinic. Se aplica plasturile, deslipind hartia de pe fata leucoplastului si se lipeste plasturele cu partea neporoasa pe fata lipicioasa a leucoplastului. Se aplica cate un plasture pe fiecare talpa, inainte de a merge la culcare.

Beneficiile plasturilor pentru detoxifiere:
– elimina umflaturile si amelioreza duretile in afectiuni precum: hidropizie, edeme, dureri reumatice, artalgii, dureri ale umerilor, dureri de spate, etc. Este important sa va informati despre modul de aplicare in cazul fiecarei afectiuni in parte – gasiti aceste informatii pe platforma online http://edenlyfe.ro/detoxifiere/21-plasturidetoxifiere.html.
– plasturii penttru detoxifiere sunt utili in procesele de prevenire a bolilor, eliminand in mod natural toxinele din organism;

VEZI DETALII DESPRE PLASTURII DE DETOXIFIERE

Plasturii pentru detoxifiere se aplica direct pe zona afectata pentru a elimina durerea si umflaturile, insa nu se aplica pe rani deschise. Pentu a avea un efect major, plasturii trebuiesc aplicati inainte de somn.

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies