dieta de 1 kg pe zi

Dieta de 1 Kg pe zi

Cea mai rapida dieta cunoscuta de noi, se refera la pierderea unui Kg pe zi, lucru placut multora dintre cei cu probleme de greutate.

Chiar daca nu este o dieta indicata a fi tinuta perioade lungi de timp, dieta prin care slabesti 1 KG pe zi este utila pentru persoanele ce vor sa slabeasca in preajma unui eveniment important – un eveniment deosebit ce urmeaza a se petrece in viata cuiva, ori in pragul unor sarbatori.

Revenind, aceasta dieta este utila celor ce vor sa piarda cateva kilograme si sa-si mentina greutate obtinuta pentru o perioada lunga de timp. Aceasta dieta de 1 Kg pe zi este indicata a se utiliza doar 2 zile pe saptamana, in mod consecutiv, restul zilelor fiind dedicate unor mese normale, insa, fara excese.

Structura dieta de 1 Kg pe zi:

Se consuma numai alimentele indicate si in cantitatile indicate, dar mai ales numai in ordinea in care sunt indicate! Atentie! Ordinea in care se consuma alimentele permise este esentiala pentru ca aceasta dieta sa aiba efect!

Raftul de slabit - VitaMix

[VEZI TOATE PRODUSELE]

Produse cu preturi mici - o gama variata realizata din ingrediente naturale, cu rezultate bune testate in cure de slabire si detoxifiere.

Suport in diete - Republica BIO

[ALEGE SA SLABESTI SANATOS]

Alimente si produse ajutatoare pentru slabire, cu rezultate bune, de lunga durata. Produse bio care ajuta la pierderea kilogramelor in plus.

Mic dejun:
– 1 piersica (naturala sau compot)
– 1 iaurt
– 1 cafea/ceai

Pranz:
– 1 piersica (naturala sau compot)
– 1 iaurt
– 1 (sau 2) piept de pui fiert sau la gratar

Cina:
– piersica (naturala sau compot)
– 1 iaurt
– 1 (sau 2) ou fiert tare

De retinut: Aceasta dieta este indicata celor care vor sa piarda cateva kg sau sa se mentina in forma. E de preferat sa se urmeze aceasta dieta doua zile pe saptamana iar restul saptamanii sa se manance normal. Ca in orice dieta, e recomandabil sa se bea multa apa si sa se faca ceva miscare!

De asemenea, este util sa retineti ca fiind o dieta drastica, nu trebuie sa tineti acest regim un timp indelungat.

republicabio.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies