Dieta pe grupe sanguine – Geno Slim

Transforma-ti corpul definitiv cu dieta pe grupe sanguine – Geno Slim, program recomandat de dr. Peter d Adamo.

Un program de salabire ce are la baza metoda renumitului doctor Peter d Adamo, numit Geno Slim, va poate ajuta sa ardeti caloriile si sa slabiti, tranformandu-va definitiv corpul si obtinand in sfarsit silueta dorita.

Programul de slabire Geno Slim, nu are efecte negative asupra sanatatii, nu implica activitati sportive obositoare, nu implica restrictii alimentare drastice si nici infometare.

Acest program de slabire – Geno Slim, se bazeaza pe diferenta in care fiecare organism in parte asimileaza alimentele, tinand cont de grupele sanguine.

Spre exemplu, sunt persoane ce pot manca orice si oricat si mai ales oricand, fara sa se ingrase, in timp ce alte persoane se ingrasa chiar si din mirosuri. Unora le place carnea, altora laptele, altii sunt alergici la gluten, altii urasc soia, etc. Fiecare persoana este unica in felul sau si organismul fiecaruia dintre noi are anumite preferinte, inclusiv de greutate.

Multe dintre explicatiile acestor preferinte se datoreaza sangelui nostru, lucru ignorat o foarte buna bucata de vreme.

Exista in ultima vreme tot mai multi specialisti care au facut legatura intre grupele sanguine si nutritie, iar acest program de slabire Geno Slim tocmai acest principiu il are la baza. Asadar, Geno Slim weight Loss Program ne prezinta o dieta de slabire personalizata, revolutionara, prin prisma faptului ca este prima metoda de slabire ce tine cont de informatiile noastre sanguine. Prin urmare, stabilirea unui regim alimentar in functie de grupa noastra sanguina reprezinta o varianta optima de slabire, acesta fiind principiul programului Geno Slim weight Loss Program.

Retineti ca, in grupa dumneavoastra de sange veti gasi cheia pentru a slabi sanatos, fara eforturi deosebite.

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies