Diete versus produse de slabit

Tu cum alegi sa slabesti sanatos? Cu dieta ori cu produse de slabit? Fiecare om are ritmul sau de slabire si organismul fiecaruia reactioneaza diferit la anumiti stimuli.

Daca va intrebati care dintre cele doua variante de slabire este mai sanatoasa si mai eficienta (diete ori produse de slabit), iata cateva argumente pentru a va face alegerea mai usoara

Multi dintre cei ce doresc sa slabeasca, vor sa stie care varianta este mai sanatoasa si mai eficienta: dietele alimentare ori produse de slabit.

Ei bine, raspunsul multor nutritionisti se indreapta catre varianta dietelor alimentare, adica a unui regim alimentar controlat, insotita de exercitii fizice si de mentinere a unui regim de viata corespunzator pe o perioada indelungata de timp.

Exista si multi insa care prefera varianta produselor de slabit, in primul rand datorita efortului financiar mai redus, dar si a comoditatii. Daca pentru un regim alimentar ai nevoie de timp pentru a-ti prepara diverse mancaruri, de a cumpara diverse ingrediente si alimente speciale, in cazul acestor produse de slabit lucrurile sunt mult mai simple, pentru ca, de regula se cumpara o data o cantitate de pastile pentru o cura de slabire.

Si totusi, care varianta este mai buna, mai putin riscanta si mai eficienta? Sunt mai bune dietele sau produsele de slabire?

Argumente pro diete:

– mai sanatoase, in cazul in care alimentele pe care le consumi sunt cu certitudine unele naturale, fara aditivi, fara diverse ingrediente nenaturale;
– sunt mai sigure, pentru ca, in definitiv, toti consumam alimente;
– la nivel pishologic sunt mai eficace, pentru ca nu exista teama de efecte secundare;

Argumente impotriva dietelor:

– unele diete te indeamna la infometare;
– unele alimente nu sunt sanatoase;
– dietele sunt mai scumpe;
– in majoritatea cazurilor, dupa incheierea unei diete, daca nu se continua un regim alimentar echilibrat, kilogramele revin.

Argumente pro produse de slabit:

– determina o slabire mai rapida, cu rezultate vizibile pe termen scurt;
– efortul este minim, iar timpul pe care-l alocam la fel de mic;
– costul este mai redus pe parcursul unei cure;

Argumente impotriva produse de slabit:

– efecte secundare;
– nesiguranta in privinta modului in care sunt testate si controlate pastilele de slabire;

Una peste alta, daca ar fi sa luam in considerare opiniile unor cunoscutatori, specialisti in acest domeniu, cele mai eficiente metode de slabire sunt cele combinate: produse de slabire in combinatie cu un regim alimentar controlat si cu un program de exercitii fizice care sa ajute fizicul sa-si pastreze una aspect placut.

Orice ati alege, trebuie sa stiti ca o slabire, mai ales una importanta, conduce la deteriorarea pielii, a musculaturii, etc. Din acest motiv, pe perioada unei cure de slabire, indiferent daca este una alimentara ori una pe baza de produse de slabire, trebuie sa va hidratati pielea in mod constant (indicat ar fi o data pe zi sa faceti baie de cca 20 minute si sa va masati corpul cu o crema hidratanta). Exercitiile fizice usoare trebuie sa fie si ele prezente, pentru ca aspectul corpului si tonusul dumneavoastra sa nu aiba de suferit.

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies