Imunitate si iar imunitate

republicabio.ro

Imunitatea poate fi un stil de viata, atunci cand privesti in fata cu incredere

Odata cu venirea toamnei, corpul nostru are nevoie de intariri, de aceea este bine sa va ganditi la o forma de a-l proteja, creacandu-i imunitatea in fata bolilor.

Sunt persoane care racesc usor sau se imbolnavesc usor, de aceea au nevoie de imunitate. De asemenea, in familiile cu copii mici, copii prescolari, bolile apar ca ciupercile dupa ploaie. Nu apuca cel mic sa iasa in colectivitate ca se intoarce acasa cu zeci de viarante de raceli, clite, enterocolite, etc. Pai le pastreaza pentru el? Fireste ca nu! Le da mai departe, fratilor, parintilor, bunicilor. Si asa, din aproape in aproape, o intreaga colectivitate devine tinta.

Nu este o coincidenta imbolnavirea si un sistem imunitar slab. Atunci cand vorbim de dereglari, de sisteme imunitare slabite, suntem practic expusi la tot felul de boli. Sistemul imunitar ni se deregleaza din varii motive: stres, oboseala, alimentatie proasta, alimente nepropice, alimente sarace in vitamine si minerale, etc.

viataverdeviu.ro

Un sistem imunitar dereglat inseamna si alte cauze mai cauze, cum ar fi scaderea numarului de limfocite ori afectarea glandelor suprarenale ori aparitia inflamtiilor cronice. Dar nici cele indirecte nu sunt de neglijat: insomnii, predispozitii alimentare nesanatoase, etc.

organicindia.ro

Un sistem imunitar puternic incepe cu o minte sanatoasa. Protejarea sistemului natural de protectie a organismului inseamna o fortificare a sistemului imunitare, indiferent daca este vorba de o alimentatie sanatoasa, ori miscare ori cresterea programului de somn.

Plantele adaptogene pot fi o solutie, ele revolutionand in ultimul timp zona imunologica. Aceste plante pot creste rezistenta organismului impotriva bolilor, sustinand glandele suprarenale si restabiliand echilibrul hormonal.

Printre cele mai eficiente plante care ajuta sistemul imunitar sa se fortifice, amintim Tulsi si Katuki, doua plante adaptogene cu beneficii demonostrate. Tulsi reduce stresul si anxietatea.

Combinatia celor doua plante, Tlsi si Katuki confera o rezistenta deosebita in fata infectiilor, stimuland sistemul imunitar si accelenand recuperarea in cazul raceilor, gripelor si alte infectii ale tractului respirator.

Ambele plante se regasesc in Organic India, un produs 100% organic.

Acest imunostimulent natural – Organic India se gaseste de acum si la noi in tara, prin Innovoris LABS.

Organic India deja este un produs renumit in lume din pricina efectelor sale deosebite in intarirea sistemului imunitar.

organicindia.ro

7nature.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies