Informatii utile despre diete

republicabio.ro

Ce trebuie sa stii inainte de a incepe un regim de slabire de lunga durata

Cei ce si-au pus in gand sa slabeasca, iar hotararea lor este una cu atat mai importanta cu cat sunt mai dispusi in a renunta la micile placeri ale vietii, sunt tentati de multe ori sa treaca peste multe faze din dieta, infometandu-se ori mancand mai putin, tocmai din dorinta de a slabi cat mai repede, de a scapa efectiv de aceasta piatra de moara.

Este adevarat ca greutaea corporala exagerata nu este un lucru placut de nimeni, chiar daca psihologii ne invata ca trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra, stim foarte bine ca fizic, este aproape imposibil sa ne renegam ca fiinta. Pai, cum poti sa uiti ca ai niste kilograme in plus, atata timp cat tu nu te poti incalta, nu-ti poti lega sireturile, nu-ti poti taia unghiile la picioare, nu poti sa urci doua etaje, nu poti sa mergi mai mult de cateva sute de metri pentru ca obosesti, etc.?!

Ceea ce dorim noi sa va aratam, intr-un mod cat se poate de clar este faptul ca, trebuie sa plecati cu ceva in plus catre o diete. Trebuie sa va mobilizati mai mult decat o faceti de obicei, trebuie sa va luati un angajament cu voi insiva. Daca tot incepeti diete, daca tot slabiti dupa care puneti la loc si mai multe kilograme, organismul va fi efectiv rapus. Veti avea de suferit, iar suferinta va aparea unde nu va asteptati mai putin; vi se vor strica dinti, va va cadea parul, va veti alege cu cine stie ce forme de gastrite in cel mai bun caz, va veti trezi cu o celulita de mai mare dragu, va veti trezi cu o piele ce va fi greu de aratat in public, etc. Important este sa intelegeti obligatiile care va revin atunci cand pasiti catre o dieta, oricare ar fi aceea. Aveti o obligatie morala fata de dumneavoastra si fata de sanatatea dumneavoastra.

viataverdeviu.ro

Pregatiti-va o slabire de lunga durata, pregatiti-va pentru o slabire de lunga durata, altfel nu veti reusi decat sa faceti ca slabirea sa dureze putin, iar porlbmele de sanatate sa apara din ce in ce mai des.

Efurtul depus de o persoana ce doreste sa slabeasca, poate fi o motivatie buna pentru a nu se mai ingrasa, insa, va spun foarte clar, ca niciodata nu este o motivatie indeajuns de buna. Oricat de mult am suferi in timpul unei diete, datorita restrictiilor alimentare, nu ne putem abtine, ca dupa ce iesim din dieta, sa nu incepem iar cu exagerarile culinare. Uitarea este omeneasca, iar la diete ea functioneaza ceas. Deci, nu mizati neparat pe ideea ca suferinta din timpul dietei, te poate ajuta psihic sa nu te mai arunci asupra mancarii, dupa finalizarea dietei. De aceea spunem noi ca este nevoie de o pregatire pshica prealabila. O persoana care se gaseste in postura de a slabi, trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca pentru toata viata va fi supusa unor restrictii alimentare, menite sa-i pastreze sanatatea in definitiv.

7nature.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies