miere manuka

Miere de Manuka – antibiotic natural

Daca nu ati descoperit pana acum mierea de Manuka si proprietatile ei deosebite, e timpul sa o faceti

Pentru cei ce nu cunosc inca proprietatile miraculoase ale mierii de Manuka, va spunem ca este un produs de exceptie, cu efecte antibacteriene si antivirale deosebit de puternice.

Arborele de Manuka este cel ‘vinovat’ de producerea acestei minuni a naturii, fiind un copac vesnic verde, cu un lemn tare si puternic. Din acest arbore se extrage mierea de Manuka, un antibiotic natural puternic, ce distruge microorganisme bacteriene si fungicide: E.coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter Pylori etc.

Pentru cei ce se intrebau ‘ce este mierea de Manuka’, iata care ar fi raspunsul: este o miere produsa de albinele ce culeg nectarul florilor arborelui de Manuka – Leptospermum scoparium, arbore ce creste in Noua Zeelanda. Nectarul din care este produsa mierea este portocaliu opac la culoare si are un gust caramelizat de eucalipt.
Mierea de Manuka – 100% naturala – oferta

Ce este mierea de Manuka?

O miere cu proprietati deosebite, care se caracterizeaza in functie de MGO™, factorul unic al mierii de Manuka. Acest factor este o componenta ce indica rolul antibacterian al produsului.
MGO™, factorul unic pentru miere de Manuka

Mierea MGO™ 100+ Nivel de intretinere

Este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata (raceli, dureri de gat etc.)

Mierea MGO™ 250+ Nivel util

Este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere cu 1 lingurita pe zi.

Mierea MGO™ 400+ Nivel superior cu activitate foarte ridicata

Se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.

Mierea MGO™ 550+ Nivel maxim de activitate

Se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente.

Miere de Manuka – beneficii:

– trateaza infectii cu stafilococ
– utila in problemele gastro-intestinale
– intareste imunitatea si previne infectiile respiratorii
– imbunatateste sanatatea orala
– vindeca ranile si arsurile
– te scapa de ancee si eczeme
– te ajuta sa ai un somn odihnitor si profund

Beneficiile mierii de Manuka au fost descoperite de populatia maori din Noua Zeelanda, acestia utilizand aceasta miere de Manuka in mod frecvent pentru puterile ei miraculoase.

Actinile miraculoase ale mierii de Manuka sunt generate de un component numit UMF – Unique Mauka Factor, termen utilizat pentru desemnarea cantitatii de substanta utila, dar care garanteaza si autenticitatea produsului.

Ce putem trata cu miere de Manuka?
Cu miere de Manuka putem trata: infectiile urinare şi vaginale, infectiile cutanate, abcese, basici, ulcere, herpes, mici rani, afectiuni buco-dentare, infecti, inflamatii gingivale, poate usura simptomele alergice, alergia la polen, la blana de animale, dermatitele. Se poate folosi in uz extern, putandu-se pune pe herpes, pe rani mici sau arsuri, iritatii, micoze, negi, intepături de insecte si gingii inflamate.

Miere De Manuka MGO 550+, 250g, Manuka Health

 

Miere De Manuka MGO 400+, 250g, Manuka Health

 

Miere Manuka MG800+ 250gr Auribee

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies