Pareri despre CLA Tonalin

republicabio.ro

CLA Tonalin poate fi solutia pe termen lung pentru o silueta de vis

CLA Tonalin este un produs din catregoria capsulelor pentru slabit, suplimente alimentare de la Rotta Natura, cu rezultate vizibile si de durata.

Noi am fost curiosi sa vedem reactiile celor ce au utilizat acest produse de slabire. Asa ca, am purces sa citim parerile de pe forumuri si blogguri legate de CLA Tonalin. Din ce am observat noi, parerile exprimate de cei ce au folosit CLA Tonalin sunt majoritar pozitive. Se pare ca este o metoda viabila de slabire pe care ar trebui sa o aveti in vedere.

Am mai spus-o si cu alte ocazii si o repet si acum: nu toti suntem facut dupa acelasi calapod, nu toti slabim la fel, nu exista un produs minune de slabire care sa functioneze pentru toata lumea. Exista produse utile pentru unii si nefolositore pentru altii.

viataverdeviu.ro

Pe langa compatibilitatea fiecarui produs de slabire, mai exista un aspect de care trebuie sa tineti cont: o alimentatie corecta si exercitiile fizice nu trebuie sa lipseasca din nicio cura de slabire. Retineti de asemenea ca mai toate produsele de slabire au functionare limitata in timp. Chiar daca unele au rezultate pe termen mai lung, pana la urma, fara un regim alimentar adecvat si un regim de viata echilibrat, nu veti putea sa va mentineti silueta un timp indelungat dupa o cura de slabire functionala.

Revenind la parerile despre CLA Tonalin, va putem spune ca noua ne-a starnit curiozitatea faptul ca sunt foarte multe persoane ce l-au folosit si care au obtinut rezultate satisfacatoare.

CLA Tonalin are o denumire ce vine de la acidul linoleic conjugat. Acest acid se gaseste in cantitati limitate in carnea de vita si in lactate. CLA SoS Silueta isi ia acidul linoleic conugat din extrasul de seminte de sofranel. Acest acid de tipul Omega 6 are o sumedenie de beneficii pentru sanatatea noastra. CLA SoS Silueta este un extras din seminte de sofranel, iata de ce o capsula din acest produs ne ofera minim 80% acid linoleic conjugat la 1000 mg de substanta.

Administrare:
– primele doua zile se porneste cu o capsula pe zi
– urmatoarele doua zile se trece la 2 capsule pe zi (daca organismul reactioneaza favorabil)
– apoi timp de trei luni se creste doza la 3 capsule pe zi.

Se pare ca CLA SoS Silueta functioneaza chiar si fara erxercitii fizice, insa, miscarea nu are de ce sa va strice. O plimbare prin parc, un mers pe jos, va binedispune si va creaza acest echilibru de care aveti nevoie.

CLA SoS Silueta este alcatuit exclusiv din acid linoleic conjugat 1000 mg, obtinut din semnte de sofranel.

Compozitie: Tonalin FFA -ULEI DIN SEMINTE DE SOFRANEL (CARTHAMUS tINCTORIUS CU 80% CLA ….3000mg).

Va mai spunem ca CLA Tonalin (S.O.S Silueta) 30 Cps ROTTA NATURA se poate achizitiona din magazinul online Vegis.ro.

7nature.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies