Produse de slabit Alevia

Pentru o slabire naturala, sanatoasa, Alevia ne recomanda produsele sale de top. Poti alege si tu aceste produse de slabit Alevia.

 

Produse de slabit de la Alevia, din ingrediente naturale, functionale, alese de tot mai multi romani: complex de slabit Alevia, complex de slabit ceai-verde, complex de slabit ceai cu ginseng si ananas si nu in ultimul rand intreaga gama de silfide.

Silfidele sunt produsele de slabit cele mai cunoscute de la Alevia. Gama Silfidelor cuprinde: silfide complex de slabit forte, silfide complex de slabit forte + ceai de slabit, silfide + complex de slabit ceai cu ginseng si ananas si silfide complex de slabit forte + fibre pentru slabit.
alevia.com.ro
Silfide Complex de slabit forte este un produs alcatuit exclusiv din ingrediente 100% naturale, ce ajuta la reducerea poftei de mancare si la eliminarea grasimilor din organism. Acest produs marca Alevia te poate ajuta sa slabesti sanatos, urmand in acelasi timp o dieta echilibrata si efectuand exercitii fizice usoare (plimbari lungi, alergari usoare, etc).

In compozitia Silfidelor Complex de slabit forte se regasesc sase componente, in speta este vorba de szase plante ce te vor ajuta sa slabesti si-ti vor oferi energia necesara si pofta de viata pentru a trece peste o astfel de perioada de dieta.

Eficacitatea acestor produse de slabit Alevia este data de plantele ce intra in componenta, multe dinte ele arhicunoscute pentru efectele sale miraculoase in slabire.

Componentele complexului de slabit forte – Silfide:

– garcinia cambogia, o planta ce este recunoscuta pentru reducerea poftei de mancare;
– ceaiul verde si guaranta, doua componente ce se ocupa cu topirea tesutului adipos si cu efectul de termogeneza;
– scortisoara – o componenta ce stimuleaza eliberarea insulinei si determina scaderea glicemiei, cu o diminuare semnificativa a senzatiei de foame;
– anghinarea si ananasul sunt componente ce ajuta la detoxifierea organismului, imbunatatind vizibil digestia.

Printre efectele acestui produs – Silfide Complex de slabit forte de la Alevia, amintim:

– inhiba pofta de mancare
– accelereaza arderile;
– topeste si elimina grasimea din organism;
– scade tesutul adipos;
– reduce celulita;
– stimuleaza digestia;
– creste energia si pofta de viata;
– adjuvant in slabire, remodelare corporala, obezitate.

Trebuie sa stiti ca toate aceste produse de slabit Alevia sunt aprobate si avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul National pentru Plante Medicinale. Practic, toate produsele Alevia sunt realizate intr-o fabrica similara unei fabrici de medicamente.

stockholmdiet.com%20

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies