slim fit detox

Pulbere ecologica Slim Fit Detox

Afla despre proprietatile pulberei ecolofice (raw, vegan, neirradiat, fara lactoza) Slim Fit Detox

Pulberea ecologica Slim Fit Detox este ultima noutate in materie de detoxifiere naturala, formula uimitoare cu proprietati deosebite.

Slim Fit Detox are proprietati deosebite in detoxifere, dar pe langa asta este un produs ce poate fi incadrat ca: raw, vega, neiradiat, fara OMG, fara lactoza, fara gelatina, fara conservanti, fara grasimi, fara metale grele, are indice glicemic scazut.

Este un produs fara gluten, fiind de fapt si realizat intr-o fabrica care nu proceseaza aceasta substanta – glutenul.

Provine din ingrediente produse de agricultura ecologica a UE, avand proprietati deosebite indeosebi pentru persoane sensibile, cu diverse intolerante.

Ingredientele lui Slim Fit Detox au fost testate impotriva insecticidelor, impotriva metalelor grele si a altor substante ce pot fi considerate constaminante in agricultura non-ecologica.

Ingredientele sale sunt certificate ecologic in totalitate si nu provin din China.

Printre proprietatile remarcabile ale lui Slimt Fit Detox se remarca clorofila continuta de Chiorella – ce sustine oxigenarea celulara.

Inul auriu de asemenea este un posesor mare d e fibre ce ajuta la diminuarea colesterolului.

O punga de 200 grame de Slim Fit Detox are un pret de 48 de lei in magazinul online Republica Bio.

Dupa cum puteti observa, pretul lui Slim Fit Detox nu este deloc mare, fiind accesibil multora dintre noi.
O punga de 200 de grame de Slim Fit Detox contine: chiorella pudra raw, in auriu pudra raw, iarba de grau pudra raw, lucuma pudra raw.

Administrare: 1-2 lingurite amestecat cu iaurt, smoothie, lapte vegetal, sucuri de fructe, etc. Se mesteca bine in compozitie, de preferat la blender. Se consuma doua portii pe zi, dimineata si seara, inainte de masa.

Dupa ce deschidem punga, produsul se tine la temperatura cameri, inchisa bine. Trebuie tinut departe de umiditate si de razele directe ale soarelui.

VEZI MAI MULTE INFORMATII DESPRE SLIM FIT DETOX

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies