Regim usor de vara cu caise

republicabio.ro

Dieta in cura de slabire cu caise. Slabeste sanatos mancand delicioasele caise!

Pe langa delicioasele capsune si cirese, se inghesuie pe tarabe si auriile caise, dulci, aromate si atragatoare pentru papilele gustative. O cura de caise este buna pentru detoxifierea organismului, dar poate fi asimiata si unei cure de slabire de scurta durata. Dieta cu caise este o dieta frumoasa si sanatoasa.

regim cu caise

Caisa este un fruct preferat de multi si fara sa aiba o inclinatie spre alergii, asa cum e cazul multora din fructele de sezon.

Cum ne ajuta caisele sa slabim?

Caisele au un continut de 85% apa, acid citric, acid malic, sodiu, potasiu, calciu, zaharuri, fier, magneziu, si o serie de vitamine (vitamina A, vitamina C, etc). Pe langa acesta compozitie binefacatoare a caisei, acest fruct este si bogat caloric, 100 de g de caise avand cca. 400 de kilocalorii.

viataverdeviu.ro

Caisele au fost considerate din vechime fructele vietii, in zilele noastre caisele fiind cunoscute pentru continutul lor bogat in vitamine si consumate in special pentru gustul lor deosebit, dulce-acrisor.

cura de slabire cu caise

Caisele sunt considerare si un medicament natural, consumul de caise fiind adjuvant in probleme legate de anemie, hipocalcemie, afectiuni ale inimii, rinichilor, ficatului, tubului digestiv, etc.

O alta calitate a caisei este aceea ca imbunatateste calitatea vazului si auzului, deci o cura de caise ajuta la imbunatatirea vederii.

In privinta utilizarii caisei in cura de slabire, aceasta trebuie realizata cu precautie, si nu mai mult de 3 zile.

Dieta cu caise

Pe timpul celor 3 zile nu consumati mai mult de 2 Kg/zi de caise. Dieta pe baza de caise este o dieta subcalorica, deci trebuie tinuta cu precautie.

Dieta pe baza de caise este una din dietele placute, caisele fiind un fruct aromat ce poate fi consumat cu placere.

Nu uitati ca pe timpul dietei cu caise sa consumati minimum 2 litri de apa plata. Evitati sa consumati sucuri carobgazoase si alte lichide din fructe in timpul acestei diete pe baza de caise.

In plus, este bine sa va ingrijiti si dupa terminarea dietei, noi v-am recomandat deunazi cateva sfaturi de mentinere dupa o cura de slabire.

Spor la dieta!

7nature.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies