detoxifiere

Slabeste la oferta cu 1 leu pe zi

Herbagetica ne provoaca cu o oferta de nerefuzat: slabire cu un leu pe zi.

De Harbagetica probabil ati mai auzit, insa, de o slabire ieftina mai greu. Chiar daca la prima vedere suna doar a reclama, pana la urma, lucrurile stau chiar asa: cu un leu pe zi, poti sa slabesti rapid si fara batai de cap.

De Harbagetica probabil ati mai auzit, insa, de o slabire ieftina mai greu. Chiar daca la prima vedere suna doar a reclama, pana la urma, lucrurile stau chiar asa: cu un leu pe zi, poti sa slabesti rapid si fara batai de cap.

Promotia pusa la bataie de Herbagetica, inseamna trei cutii de capsule: Cicoare Extract, Detoxiplant Suplu, Aloe Ferox, fiecare dintre acestea avand proprietatile ei recunoscute in slabire.

Acest pachet costa 71,29 lei.

Modul de administrare: o capsula de cicoare dimineata, o capsula de Detoxiplant Suplu la pranz si o pastila de Aloe Ferox – seara.

O alta oferta foarte tentanta de la Herbagetica este cea pe care o are la Detoxiplant activ.

Promotia pusa la bataie de Herbagetica, inseamna doua cutii de Detoxiplant Activ, la un pret foarte atractiv, de doar 36 de lei. Acest lucru inseamna ca primesti 100 de capsule Detoxiplant Activ la pretul de doar 36 lei. Avand in vedere ca regimul de administrare este de 1-2 pastile la fiecare masa, poti lua maxim 6 capsule pe zi. Tinand cont ca o cura dureaza doua saptamani, ofeta Herbagetica se potriveste perfect acestui interval.

La ce foloseste Detoxiplant Activ? Este o capsula cu o descriere generoasa.

Iata cateva din actiunea Detoxiplant Activ: depurativ, inhiba apetitul alimentar, diuretic si sudorific, normalizeaza glicemia, antioxidant, antiviral si antibacterian, stimulent imunitar, scae valorile ueei si ale creatinei din sange.

Detoxiplant Activ este recomandat pentru: obezitate, alergie, afectiuni auto-imune, retentie de apa in tesuturi, constipatie, etc.

Vezi toate produsele Detox de la Herbagetica

O cura cu Detoxiplant Activ actioneaza in mai multe sensuri:

– ca laxativ si diuretic, reducand greutatea;
– inhiband apetitul alimentar, daca este administrat sistematic;
– mareste rata metabolismului, conducand la o ardere accelerata;
– creste productia de colagen si organism, conferindu-i ielii elasticitate.

Din ce este realizat Detoxiplant activ?

Detoxiplant activ est eun produs obtinut dintr-un suc concentrat de Aloe ferox, insa, mai contine si alte extrate cum ar fi: frunze de maslin, radacina de ginseng siberian, salcie alba, fructe de acerola, etc.
Cu Detoxiplant ativ poti sa slabesti intr-un ritm destul de bun, principiul fiind acela de eliminare a toxinelor din corp, deci de detoxifere, urmat de topirea grasimilor si scaderea masei corporale.

Iata si compozitia pentru Detoxiplant activ, asa cum apare ea in prospect: Aloe Ferox -300 mg; extract apos 10:1 uscat din frunze de Anghinare (Cynara scolymus), continând 2,5% derivate de acid cafeic – 32 mg; extract 10:1 din codtie de Cirese (Prunus cerasus Prunus avium) – 32 mg; extract hidroalcoolic uscat 4:1 (pe suport de maltodextrina) din Mătase de Porumb (Zea mays) – 36 mg.

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies