Slabeste sanatos cu silimarina

republicabio.ro

Silimarina este un prieten al ficatului si un foarte bun adjuvant in curele de slabire

Silimarina este in fapt un extract din fructele ori semintele de Armurariu, la noi fiind cunoscuta ca Ciulinul Laptelui.

Silimarina are efect de refacere a celulei hepatice, stimuland aparitia si dezvoltarea unor noi celule heptaice si favorizand sinteza proteinelor.

Silimarina, de asemenea, are actiuni si in reducerea dezvoltarii calculilor biliari, favorizand digestia, fluidifcand si elimand bila.

Pentru ca este un produs natural, silimarina este foarte bine tolerata de organism, neavand efecte adverse.

viataverdeviu.ro

Printre cele mai eficiente produse pe baza de silimarina este Silimarina Forte de la Rotta Natura.

De-a lungul timpului au aparut foarte bune suplimente pe baza de silimarina, unele dintre ele fiind frecvent utilizate in procesele de slabire.

Silimarina este recomandata in: hepatite, ficat obosit, ficat intoxicat, insuficienta hepatica, ciroze, steatoze, mentinerea sanatatii ficatului, detoxifiere ficat, alcoolism, etc.

Unul alt produs cunoscut din piata, dedicat slabirii, este Silimarina 75 mg Benefe

Acesta este un protector si regenerator hepatic natural. Dar el stimuleaza si metabolismul hepatic si asigura necesarul zilnic calitativ de vitamine si minerale.

Silimarina forte are stimuleaza: metabolsimul hepatic, biosinteza proteinelor, regenerarea celulara, conduce la scaderea transminazelor, dehidrogenazelor lactice si bilirubinei.

Un alt produs pe baza de silimarina este Silimarina 150 mg de la Alevia. Acest produs este eficient pentru protejarea ficatului. Contribuie la functionarea normala a ficatului, favrizant detoxiferea.

 

De asemenea, Silimarina 14000 60Cpr de la Dacia Plant este un comprimant recomandat pentru regenerarea si detoxifierea ficatului. Silimarina este o componenta biologica actica folosita pentru regnenerarea si detoxifierea ficatului.

 

7nature.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies