ceai antiadipos

Slabeste sigur cu ceaiul antiadipos

Una dintre cele mai sigure metode de slabire este cea cu ajutorul ceaiul antiadipos

Ceaiul antiadipos este o metoda sigura de slabire, pe care am vazut functionand. Am testat-o si am vazut functionand si la alte persoane. Deci, merge, cum s-ar zice.

Una dintre cele mai eficiente metode de slabire pe care am testat-o personal este cea in care folosesti frecvent ceaiul antiadipos.

Efectele lui sunt destul de neplacute, de aceea va sugerez sa nu utilizati aceasta cura decat in perioade de repaos, in niciun caz n timpul serviciului ori al altor treburi care necesita prezenta voastra. De ce? Pentru ca ceaiul antiadipos te tine dependent de WC. Este un fel de falsa bulimie, daca doriti, cu efecte mult mai eficiente.

Ceaiul antiadipos este realizat din frunze de ceai verde, frunze de lotus si nalba. Efectele acestei combinatii sunt puternice: se elimina apa din organism. Ceaiul este de mare ajutor in curele de slabire. Va sfatuiesc sa combinatia aceasta cura cu o activitate sportiva intensa, pentru ca slabirea este destul de accelerata si se vad imediat efectele asupra corpului. Hidratati-va intens si faceti miscare de cate ori aveti ocazia.

Iata cateva variante de ceai antiadipos – din magazinele online

Se recomanda 2-3 pliculete de zi, depinde cate mese consumati. Daca luati doua mese principale, folositi doua pliculete, unul la o masa, celalalt la alta. Se bea cate o cana de ceai inainte de masa cu 30 de minute. O cana de ceai se prepara din 200 ml apa si un pliculet de ceai. Se toarna apa fierbinte peste pliculet si se lasa 3-4 minute.

Extractul de ceai cerce are el insusi proprietati diuretice, de aceea el predomina ca efect in ceaiul antiadipos.

Au aparut pe piata o serie de variante de ceai antiadipos, eu il prefer pe cel clasic, aparut acum mai bine de zece ani in Romania. Se gaseste de acum peste tot: Kaufland, Auchan, Mega Image, Carrfour, etc.

Pretul ceaiului antiadipos este unul mic de aceea este si atat de folosit in curele de slabire. Pretul unei cutii de ceai antiadipos se invarte in jurul sumei de 10 lei, cu diferente mici de la o varianta la alta.

Pentru ca l-am folosit personal si i-am vazut efectele pe viu cum se spune, nu am mai citat parerile de pe forumuri ori blogguri cum avem obiceiul. Pana la urma, ne place si parerea noastre si este bine s-o impartasim din cand in cand.

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies