detoxifiere herbagetica

Slabire si detoxifiere cu Herbagetica

Pentru o detoxifiere buna si o slabire de durata poti alege produsele Herbagetica. Pareri, impresii, pachete promotionale

Extracte naturale din plante ce se regasesc in cele mai eficiente produse de slabire si detoxifiere – aceasta este deviza Herbagetica, lucru cunoscut deja de foarte multe femei din Romania.

Herbagetica este un brand foarte cunoscut in special pentru produsele sale de slabit si detoxifiere, dar si pentru celalalte categorii de produse: celule STEM, vitamine si minerale organice, zeolit, organe sanatoase, echilibrare emotionala, potenta.

Printre cele mai cunoscute produse din categoria slabire si detoxifiere de la Herbagetica, amintim: Aloe Ferox, Detox Activ, Detox Suplu, Extract de Cicoare, Chitosan.

IATA AICI INTREAGA CATEGORIE DE PRODUSE DE SLABIRE SI DETOXIFIERE DE LA HERBAGETICA

Aloe Ferox sau Aloe amara este util in detoxifiere, avand o actiune foarte puternica, datorita extractului de ale. Aloe Ferox contribuie la inhibarea apetitului alimentar, la imbunatatirea functiilor giestive, detoxiferea organismului, mentinerea sanatatii pielii, functionarea normala a sistemului imunitar, etc.

Aloe Ferox este indicat in: slabire, detoxifere, obezitate, diabet, guta, deficiente imunitare, reumatism, constipatie, etc.

In curele de slabire, Aloe Ferox are o eficienta sporita, actionand prin: o puternica detoxifiere, cresterea ratei metabolismului, inhibarea apetitului, cresterea productiei de colagen.

Detox Activ este un produs de slabire foarte bun pentru scaderea in greutate. Cu Detox Activ poti slabi rapid, natural si-ti poti reechilibra organismul, prin eliminarea toxinelor.

Detox Activ este foartte util in: detoxiferea celulara, functionarea sistemului hepatobiliar si a tranzitului intestinal, inhibarea apetitului alimentar, protejarea organismului impotriva stresului ozidativ, regleaza tensiunea arteriala, stimuleaza sistemul imunitar. Detox Activ este indicat in: obezitate, ingrasare, alergii, guta, sindrom hipermetablic, etc.

Detox Activ este un laxativ si un diuretic foarte puternic, conducand rapid la scaderea in greutate. De asemenea, proprietatea de inhibare a apetitului reprezinta o alta calitate utila in slabire. Prin usoara accelerare a metabolismului, Detox Activ contribuie la argerea caloriilor din organism.

Detox Activ este un produs obtinut din Aloe Ferox in proportie de 75%, si alte extract puternice: anghinare, cozi de cires, matase de porumb.

Detox Suplu este un produs de slabire ce stimuleaza activitatea glandei tirode, intensificand arderile. Detox Suplu mentine greutatea corporala in limite normale, reducand totodata din tesutul adipos si scazand substantial apetitul alimentar. Detox Suplu este util in curele de slabire pentru ca: adere intens caloriile, scade pofta de mancare, blocheaza absorbita grasimilor saturate, regleaza activitatea gonadelor.

Detox Suplu este alcatuit din: Kelp o alga bruna utila in slabire si detoxifere, Chitosan o polizaharida cu efecte complexe asupra sanatatii, Chlorella si Spirulina, doua alge verzi cu continut ridicat de nutrienti ce echilibreaza sistemul endocrin si favorizeaza pierderea in greutate.

Chitosanul este un remediu eficient in slabire, insa, in acelasi timp este un bun luptator impotriva cancerului.
Efectele chitosanului: slabire, regleaza colesterolul, detofica organismul.

Contributia chitosanului:

– mentine greutare corporala
– mentine glicemia in limite normale
– mentine concentratii normale de colesterol si trigliceride
– detoxifiere ficatului
– sustine sistemul imunitar

Chitosanul este indicat in: obezitate, osteoporoza, boala canceroasa, radioterapie si chimioterapie in cancer, gastrita hiperacida, diabet.

Un studiu efectuat in SUA a relevat utilitatea chitosanului in slabire, se pare ca administrarea acestuia conduce la o scadere in greutate de 1,7 Kg in medie dupa 6 saptamani de tratamanet, insa, fara a se tine vreo dieta alimentara. Pentru o scadere rapida in greutate se recomanda 1-2 capsule de chitosan, cu 30 de minute inainte de masa. Capsulele trebuiesc dizolvate in jumatate pahar de apa care se bea pe stomacul gol. Dupa 5 minute de la ingerare se mai bea jumatate de pahar cu suc de portocale sau lamaie.
Pachet Cicoare 60cps+Detox Suplu 60cps+Aloe Ferox 60cps HERBAGETICA

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies