slim promegranate

Slim Pomegranate – cea mai noua varianta de Super Slim

O cura de slabire eficienta este cea cu Super Slim – Slim Promegranate, pastile de slabit cunoscute de multa lume.

Aceste pastile de slabit Slim Pomegranate au originea in farmacia veche chinezeasca. Pastilele Slim Pomegranate sunt alcatuite dupa o veche formula chinezeasca ce are la baza scadere si mentinere in greutate, fiind rezultatul combinatiei dintre natura si biotehnologia moderna.
articolul-10

Rolul principal al acestor pastile este acela de a mentine organismul intr-un echilibru normal, pe durata curei de slabire pe baza de Slim Pomegranate, tinand cont de principiul HEALTH SLIMMING (slabeste sanatos).

Aceasta cura de slabire eficienta cu pastile Slim Pomegranate ajuta la eliminarea toxinelor acumulate de corpul uman de-a lungul timpului, redandu-i acestuia supletea, frumusetea precum si fermitatea pielii.

Aceasta cura de slabit va garanteaza slabirea eficienta si fara absolut niciun efort.

Pastila SLIM POMEGRANATE este supranumita «Super Arzatorul de Grasimi » sau « Inamicul Grasimii » datorita proprietatii sale de a descompune imediat prin metabolism grasimea corpului, pe care o transforma in energia necesara pentru activitatea zilnica, rezultand astfel o axcelenta cura de slabire.
Recomandari si precautii

In timpul administrarii pastilelor de slabit Slim Pomegranate este recomandat un consum cat mai mare de lichide, fructe si legume proaspete. Este interzis consumul de alcool, tutun si bauturi energizante pe perioada administrarii pastilelor Slim Pomegranate.

Pastilele da slabit Slim Pomegranate sunt recomandate persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani. Aceste capsule sunt o varianta imbunatatita a capsulei de slabit Super Slim.

Este recomandat in special persoanelor cu grasime abdominala, insa poate fi folosit cu succes si de persoanele ce sufera de obezitate normala, persoanele ce sufera de obezitate refractara si persoanele care nu au obtinut rezultate in urma altor cure repetate de slabire.
Contraindicatii

NU se recomanda copiilor sub 16 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoane lor cu boli renale cronice, persoanelor cu patologie cardiaca declarata sau susceptibile la acestea (hipertensiune arteriala), precum si la diabetici.

NU este recomandata folosirea simultana a acestui produs cu alte produse de slabire.

Mod de administrare

1 capsula Slim Pomegranate pe zi, dimineata, dupa micul dejun, cu o cantitate mare de apa. pretul pe ebay al acestor pastile variaza intre 10 si 20 de dolari, in functie de numarul de pastile ce se gaseste in pachetul respectiv.

Pretul pastilelor Slim Pomegranate in Romania, pe site-ul e-superslim este de 50 de lei (de la 1 la 9 bucati). Pentru cantitati mai mari, pretul este negociabil.

viata-verde-viu
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies